Ponsel
0086-13393391989 / 0086-13333275819
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2010568
E-mail
info@kuntaivalve.com

Kesatuan Flat F / F

Keterangan Singkat:

Kesatuan Flat F / F

Ukuran : 1/8 "-4"

Material: SUS304 / 304L, SUS316 / 316L

Tekanan Kerja: 150LBS

Dibuwang: NPT, BSP, BSPT, DIN2999

Ukuran Ukuran: EN10241 , ISO4144, SP114

MOQ: 50 potongan / ukuran

Syarat Pembayaran: T / T, L / C


Detail Produk

FAQ

Tag Product

KEDAI GAMPANG PIKIR TANGGO
Materi Baja tahan karat berkualitas tinggi AISI 304,316,304L, 316L
Standar ANSI, DIN, JIS, BS
Utas NPT, BSP, BSPT, DIN2999
Ukuran 1/8 ″, 1/4 ″, 3/8 ″, 1/2 ″, 3/4 ″, 1 ″, 11/4 ″, 11/2 ″, 2 ″, 21/2 ″, 3 ″, 4 ″                       
Model Teher, Elbows, Nipples, Bushings, Plugs, Unions, dll.
Technics Casting, Welding
Sambungan Pria, Wadon, Wleded
Wangun Sama, Ngurangi
Sertifikat ISO9001, CE
Aplikasi Cocog kanggo saluran pipa nyambung banyu, uap, udhara, gas, minyak lan sapanunggalane.
Gambar utawa rancangan panuku kasedhiya.
Paket 1. Kupon.
2. Kupon nganggo palet veneer.
3. Kupon kanthi kasus veneer.
Utawa minangka syarat pelanggan.
Kaluwihan 1. OEM, ODM, OBM kabeh diidini,
2. Kualitas kanthi rega kompetitif,
3. Tim layanan dodolan profesional,
Pengiriman Dening hawa utawa segara, Miturut ekspres.
Wektu pangiriman < 10000pcs, sajrone 30 dina
≥10000pcs, bisa dirundingake
Cathetan 1. Kita ora duwe MOQ sing ketat, nanging kita ngarep-arep supaya luwih saka 5000USD, supaya pangisian daya ekspor ora bakal ngrebut proporsi gedhe. Pesenan cilik biasane nambah biaya lan bakal regane luwih dhuwur.
2. Yen sampeyan ora bisa nemokake item sing dibutuhake ing web kita, mangga nelpon utawa email menyang aku. Kita ora nyelehake kabeh produk sing bisa ditindakake ing situs iki, nanging akeh produk sing ana gandhengane lan mesthi seneng nyoba sampeyan.
3. Kita bisa masang logo klien ing produk, nanging biasane duwe syarat jumlahe. Hubungi kita kanggo rincian.
4. sertifikat materi (sertifikat inspeksi) kasedhiya ing kabeh pesenan.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita