Ponsel
0086-13393391989 / 0086-13333275819
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2010568
E-mail
info@kuntaivalve.com

Hubungi Kita

Cangzhou Kuntai Produk logam Pabrik Co, Ltd

Alamat

Wang Jia Pu Xiang Yu Zhuang Zi Cun, Cang County, Kota Cangzhou, Provinsi Hebei, China

Telpon

0086-13393391989
0086-13333275819

Jam

Senin-Setu: 08:30 kanggo 17:30
Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita