Ponsel
0086-13393391989 / 0086-13333275819
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2010568
E-mail
info@kuntaivalve.com

Babagan Kita

Babagan KUNTAI

Yayasan & Lokasi

Wiwit diadegaké ing taun 2010, Cangzhou Kuntai Metal Products Manufacturing Co, Ltd nduwe reputasi sing dawa kanggo kualitas lan inovasi ing pabrik injap SS lan kelengkapan. Dumunung ing Cangzhou, Provinsi Hebei, sing cedhak banget karo Pelabuhan Xingang, Tianjin, nyedhiyakake kahanan lalu lintas sing trep.

Kanthi ekspor menyang luwih saka 30 negara, kita wis nggawe reputasi gedhe saka para pelanggan ing Eropa, Amerika, Timur Tengah, Asia Kidul lan wilayah liyane ing jagad iki. Liwat pengalaman 10 taun, kita ngerti carane ngrampungake komplikasi proyek kanggo industri apa wae, amarga kita duwe tim insinyur khusus kanggo ngatasi tantangan babagan aplikasi ing Industri apa wae.

Produk

KUNTAI nawakake macem-macem produk kontrol aliran, kalebu Ball Valve, Gate Valve, Globe Valve, Check Valve, Y Strainer, Camlock / Quick Coupling, lan kabeh jinis peralatan digawe saka stainless steel, kanthi bahan utama 304 / 304L / 316 / 316L, lsp. Yen sampeyan nggoleki katup & kelengkapan SS kualitas tinggi ing China, harap Kuntai bakal menehi kejutan sing cukup.

Aplikasi

Produk KUNTAI akeh ditrapake ing lapangan sing ana gandhengane karo minyak & gas, bahan kimia & petro-kimia, industri panganan, pasokan banyu, perawatan banyu, bangunan & konstruksi, industri ringan, generasi listrik, farmasi, bio-teknologi, peralatan laboratorium, segara lan liyane. 

Kapasitas

KUNTAI kalebu area 17,000 meter persegi, kanthi luwih saka 200 buruh, nggawe kapasitas 800ton taunan.

Kita duwe garis produksi lengkap, saka desain cetakan, pemutus, mesin kanggo perawatan permukaan. Ing babagan teknologi, kita duwe kemampuan R&D sing kuwat kanggo nyukupi syarat khusus pelanggan kayata bolongan jero, rongga kompleks, posisi sing akurat, dll.

Sertifikasi

Kita entuk sertifikat sistem manajemen kualitas IS0 9001, Kepatuhan sertifikat RoHS lan sertifikasi CE, sing nyatakake yen produk kasebut aman lan nduweni syarat. 

Layanan

 

KUNTAI minangka perusahaan individu sing wis dirampungake dening rajin lan dedikasi karyawane. Kanthi jaminan bakal berkualitas kanthi pemerhatian sing ketat ing saben proses, kita menehi standar kaunggulan produk kanggo kabeh pelanggan saiki lan saiki. Nang endi wae, sampeyan ora ana sing angel, nanging njamin cepet kabeh kabutuhan. Kita kene kanggo sampeyan!

Hubungi info@kuntaivalve.com kanggo informasi luwih lengkap!