Ponsel
0086-13393391989 / 0086-13333275819
Nelpon Kita
0086- (0) 317-2010568
E-mail
info@kuntaivalve.com

3PC Valanged Ball Valve DIN Standard B304D

Keterangan Singkat:

3PC Valanged Ball Valve DIN Standard B304D

Kode Produk : B304D

Ukuran : 1/4 "-4"

Material: SS304 / 316

Tekanan Makarya: PN25-40

Standar Desain: DIN3357, EN12516

Flange Standard: DIN2501, PN10-40

Length: DIN3202-F1

Pemriksaan lan Uji coba: DIN3230 / 3, EN12266

MOQ: 50 lembar

Syarat Pembayaran: T / T, L / C


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katup kasebut digawe saka stainless steel, bahan 304/316. Bisa digunakake kanggo ngontrol aliran banyu, minyak lan gas, kalebu macem-macem media korosif lan media radioaktif.

Kaluwihan Produk:

1. Nggunakake kursi bal RPTFE, sing luwih dhuwur lan luwih tahan panas tinimbang PTFE;
2. Bahan kasebut nyukupi standar, asam lan alkali standar internasional, cocok kanggo gas lan cairan sing corrosive.

Aplikasi:

Produk KUNTAI akeh ditrapake ing lapangan sing ana gandhengane karo minyak & gas, bahan kimia & petro-kimia, industri panganan, pasokan banyu, perawatan banyu, bangunan & konstruksi, industri ringan, generasi listrik, farmasi, bio-teknologi, peralatan laboratorium, segara lan liyane.

Paket:

Plastik / tas sing ora dirajut, banjur menyang karton, pungkasane palet / kasus veneer, utawa minangka syarat khusus pelanggan.

Luwih rincian, mangga download E-katalog kita!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita